Breedkappers

De breedte van de kappen is standaard 9,6m of 12,8m maar elke andere breedte is ook mogelijk. De hoogte van de serres is variabel. Een sterk punt van de breedkapper blijft de grote overspanning met het grote volume, dit zorgt voor een evenwichtig klimaat in de serre. In een breedkapper kan er bijgevolg effici├źnter gewerkt worden. Dakbedekking is mogelijk in glas, polycarbonaat en sandwichpanelen. Verder is het eenvoudiger en goedkoper om er scherm- en beregeningsinstallaties in aan te brengen.

Nokverluchting

De doorlopende nokluchting geeft de mogelijkheid om de verluchting over de gehele kaplengte te openen. Dit kan zowel volautomatisch met een weerstation als manueel.

Multi verluchting

Voor bepaalde teelten volstaat de nokluchting niet. Kies dan voor onze multiverluchting met 1, 2 of 3 rijen dakvensters die 40┬░ geopend kunnen worden. Zo houdt u de temperatuur in uw serre onder controle. Toegepast in een tuincentrum geeft de multiverluchting de klant en u het gevoel van open lucht, wat als zeer aangenaam ervaren wordt, ook als het regent. Uw verkoop wordt zo niet langer weersafhankelijk!

Zijverluchting

Ook in de gevel kunnen opengaande vensters voorzien worden, al dan niet geautomatiseerd.

Hobbyserre

Een hobbyserre in de tuin is een must voor iedere tuinliefhebber! U kan zowel vroeger beginnen met telen als langer doorgaan. Uw gewassen zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf. U kan kiezen voor een aluminium of stalen hobbyserre, al dan niet gelakt. 

Glas

Plaatsing in aluminium profielen met vierzijdige rubber afdichting. Geen schuifsysteem, waardoor glas bij breuk probleemloos kan vervangen worden.