90 jaar kwaliteit uit Lochristi

Welkom bij De Clercq Serrebouw & Industriebouw uit Lochristi, uw partner voor de bouw van serres en loodsen. Bij ons kan u terecht voor het ontwerp en de bouw van uw serre, winkel of bedrijfsgebouw. Maar ook voor renovatiespeciale projecten in metaalbouw, plooiwerk en metaalstructuren kan u bij ons terecht. Op deze website krijgt u een idee van onze mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over een passende oplossing.

De Clercq Serrebouw & Industriebouw is een familiebedrijf dat actief is in de tuinbouwsector. Met ruim 90 jaar ervaring is ons bedrijf een betrouwbare en geschikte partner voor de realisatie van uw project. Sinds de oprichting in 1927 is De Clercq Serrebouw & Industriebouw specialist in de bouw van serres. Na verloop van tijd werden de activiteiten uitgebreid met de bouw van tuincentra, loodsen, vliesgevels, luifels, speciale projecten en renovatie van bestaande serres en andere gebouwen. Daarbij zijn ontwerp, berekening en uitvoering op elkaar afgestemd. Alles wordt in onze ruime en goed uitgeruste ateliers in Lochristi gemaakt. Ons bedrijf beschikt ook over een aanzienlijk eigen machinepark om de projecten vlug en veilig te realiseren.

Onze filosofie

Bij De Clercq Serrebouw & Industriebouw mag u rekenen op correcte prijzen en kwaliteit, respect voor de wensen van de klant en zijn budget, service na verkoop, gemotiveerde en ervaren werknemers en betrokkenheid van de beide zaakvoerders, Johan en Stefan De Clercq, van bij het ontwerp tot de afwerking op de werf. Eén van beide is steeds aanwezig als werfleider.

Onze troeven

Constructie

  • Kleine en grote overspanningen, standaard breedtes of maatwerk.
  • Warmbadgalvanisatie van de stalen constructie voor een optimale bescherming tegen roest zodat u verzekerd bent van een onderhoudsvrij en langdurig gebruik van uw gebouw.
  • Stevige onderbouw, geschikt voor alle mogelijke binnentechnieken, volgens de recentste Europese normen.
  • Afwerking in verschillende materialen of een combinatie van materialen

Service

Service naar onze klanten vinden we zeer belangrijk. Uw project stopt immers niet met de oplevering van uw nieuw gebouw. Minstens evenveel belang hechten we aan de opvolging. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine herstellingen, het onderhoud van bepaalde onderdelen en een oplossing voor acute problemen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Vraag service aan