De Clercq serrebouw & industriebouw
 

De Clercq Serrebouw & Industriebouw

Welkom bij De Clercq Serrebouw & Industriebouw uit Lochristi, uw partner voor de bouw van serres en loodsen. Bij ons kan u terecht voor het ontwerp en de bouw van uw serre, winkel of bedrijfsgebouw. Maar ook voor renovatie, speciale projecten in metaalbouw, plooiwerk en metaalstructuren kan u bij ons terecht. Op deze website krijgt u een idee van onze mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over een passende oplossing.

70 jaar kwaliteit uit Lochristi

De Clercq Serrebouw & Industriebouw is een familiebedrijf dat actief is in de tuinbouwsector. Met ruim 70 jaar ervaring is ons bedrijf een betrouwbare en geschikte partner voor de realisatie van uw project. Sinds de oprichting in 1927 is De Clercq Serrebouw & Industriebouw specialist in de bouw van serres. Na verloop van tijd werden de activiteiten uitgebreid met de bouw van tuincentra, loodsen, vliesgevels, luifels, speciale projecten en renovatie van bestaande serres en andere gebouwen. Daarbij zijn ontwerp, berekening en uitvoering op elkaar afgestemd. Alles wordt in onze ruime en goed uitgeruste ateliers in Lochristi gemaakt. Ons bedrijf beschikt ook over een aanzienlijk eigen machinepark om de projecten vlug en veilig te realiseren.

  • serrebouw declercq
  • serrebouw declercq
  • serrebouw declercq
  • serrebouw declercq

Filosofie

Bij De Clercq Serrebouw & Industriebouw mag u rekenen op correcte prijzen en kwaliteit, respect voor de wensen van de klant en zijn budget, service na verkoop, gemotiveerde en ervaren werknemers en betrokkenheid van de beide zaakvoerders, Johan en Stefan De Clercq, van bij het ontwerp tot de afwerking op de werf. Eén van beide is steeds aanwezig als werfleider.

Afzetmarkt – actieradius – werkterrein

Behalve op de Belgische markt is De Clercq Serrebouw & Industriebouw ook actief in de rest van Europa.